Klubben

Idrefjällens vackra och variationsrika golfbana är ritad av Bengt Lorichs. Här premieras många gånger ett strategiskt utslag före ett långt, och banan har under årens lopp vunnit både kritiska golfjournalisters och spelares beröm. En vacker och omväxlande bana med fairways som överaskar och som få väntar sig finna i fjällmiljö. Banan besöks årligen av ca 10 000 gäster som bjuds på härliga golfutmaningar i unik fjällmiljö.

Vid klubbhuset finns restaurang, shop och uthyrning liksom ett pro som får ordning på både proffs och amatörer. Är du nybörjare eller amatör erbjuder vi allt från prova-på-kurser till temakurser med sving, inspel och närspel. För dig som är etablerad finns både grupp- och privatlektioner.

Till vår stora glädje är Idrefjällens golfbana både omtyckt och välbesökt. I framtidsplanerna ingår att bygga ut banan med ytterligare nio eller 18 hål. Till dess önskar vi dig varmt välkommen till vår 18-hålsbana.