Gästinformation

Välkommen till Idrefjällens golfbana - en av de 50 bästa banorna i Sverige!

Idrefjällens golfbana är en bana som vunnit både kritiska golfjournalister och spelares beröm. Vi erbjuder en vacker och omväxlande bana med fairways som överraskar och som få väntar sig finna i fjällmiljö.

Banan som är ritad av Bengt Lorichs innehåller en hel del intressanta och variationsrika hål. Hål nr 16 är av Svensk golf (2020) utsedd till ett av Sveriges bästa golfhål.

Fjällgolf för alla

Idrefjällens golfbana besöks årligen av många gästspelare och 2020 ser vi en härlig ökning från tidigare år.

Vår förhoppning är att du alltid skall känna dig välkommen hos oss. Saknar du spelpartner så hjälper vi dig gärna att hitta sällskap.

Banguide hittar du digitalt på www.caddee.se

 

Övernatta med husvagn/husbil på vår parkering, men kom ihåg att boka innan ni kommer. F o m 11/10 går det ej att utnyttja ställplatserna. Vägen kommer att vara avstängd till golfbanans parkering. 

Ni som ska spela golf hos oss har möjlighet att övernatta med husvagnen eller husbilen på vår parkering. Ni har då tillgång till el och till våra omklädningsrum med dusch och toalett dygnet runt. Vi rekommenderar även Idres fina campingar, Näsets camping och Sörälvens camping. Båda är belägna bara några kilometer från golfbanan.

Vi har 8 platser. Pris: 250 kr/natt inkl. el och förbokas alltid via kansliet 0253 - 202 75.

Utcheckning senast 14.00

Incheckning från 15.00.

 

Golfbilar finns och bör förbokas 400 kr / 18 hål.  Bokas alltid via kansliet.