Gästinformation

Välkommen till Idrefjällens golfbana - som firar 30 årsjubileum sommaren 2022!

Idrefjällens golfbana - en av de 50 bästa i Sverige - är en bana som vunnit både kritiska golfjournalister och spelares beröm. Vi erbjuder en vacker och omväxlande bana med fairways som överraskar och som få väntar sig finna i fjällmiljö.

Banan som är ritad av Bengt Lorichs innehåller en hel del intressanta och variationsrika hål. Hål nr 16 är av Svensk golf (2020) utsedd till ett av Sveriges bästa golfhål.

NYHETER 2022

Våren 2022 kommer det att börja byggas hotell och lägenheter vid vår golfbanas första tee. Detta medför att det blir en sommar med byggtrafik, en del oljud och allt annat som hör ett bygge till. Vi kommer behöva flytta första tee och på det sättet får hål 1 en ny karaktär. Greenen på hål 18 kan komma att påverkas något. Banan i övrigt kommer att vara som vanligt och Tronds installationer finns kvar. Vi står ut med lite byggröra för att senast till sommaren 2024 kunna erbjuda er ett efterfrågat golfnära boende. Golfbanan fyller 30! Det ska vi fira lite varje dag men fredag den 22 juli kommer vi att hylla vår fina 30-åring med pompa och ståt. Mer detaljerat program kommer. Flera olika jubileumserbjudanden kommer du kunna hitta varje vecka.

Vi erbjuder fjällgolf för alla i en välkomnande och genuin miljö